Puerto de la Cruz (Spanje)- Zaterdag bemachtigde HAC’63 atleet Jeroen-Pieter van der Vliet tijdens zijn vakantie op Tenerife de derde plaats op de tien kilometer bij de door de hoogtemeters pittige wedstrijd III Carrera Urbana de Puerto de la Cruz.

De wedstrijd startte op de Plaza del Charco nabij het stadhuis van Purto de le Cruz. De van oorsprong vissersdorp is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toeristische badplaats, maar heeft wel zijn historische karakter weten te behouden. De wedstrijd bracht Jeroen-Pieter daarom ook langs eeuwenoude pleinen, kronkelende straten en oude gebouwen. Nadat hij de warmte en de hoogte verschillen had getrotseerd, wist Jeroen-Pieter de 10 kilometer in een tijd van 41:31 als 32ste atleet over de finish te lopen. Hij werd hiermee derde in de categorie heren senioren.

Jeroen-Pieter van der Vliet is vast niet de enige atleet van HAC’63 die deze vakantie een wedstrijdje meepikt. Loop jij de komende weken ook een leuke wedstrijd in het buitenland. Laat het ons weten via de mail: pr@hac63.nl of tag ons op Facebook en/of Instagram.

Tekst: Antien van der Vegt en Remco Bos
Foto: Aldo Pacheco Garcia