Uit nood geboren situatie smaakt naar meer

Zaterdag 25 juni organiseerde HAC’63 zoals elk jaar de pupillenwedstrijd voor Noord-Nederland. Dit jaar was echter een bijzondere editie. HAC’63 is hoofdhuurder van de atletiekbaan, welke eigendom is van de Gemeente Hoogeveen. Echter had de gemeente de baan verhuurd aan een derde partij. Dus moest er een alternatief plan komen om de pupillenwedstrijd toch te kunnen organiseren. Contact werd gezocht met de Emmer Atletiek Club ‘De Sperwers’, die ons uitnodigden om de wedstrijd in Emmen te organiseren. Een unieke samenwerking was het gevolg: Het organisatorisch talent van HAC’63, de accommodatie van De Sperwers en medewerking van juryleden en hulpouders uit heel Noord-Nederland zorgde voor een succesvol verlopen wedstrijd.

En er was sprake van een financiële win-win situatie : Voor HAC’63 geen baanhuur en de kantine inkomsten waren voor De Sperwers. Volgens het wedstrijdorganisatie comité (WOC-T) is deze constructie dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

De tussenstand van de medaillewedstrijden, met nog één wedstrijd te gaan is hier te zien : https://1drv.ms/x/s!BO5YEXL5csHH8lLql–vz8zwbkhw?e=AlX3ZRkn3U-HG-mupqfjqQ&at=9