Afgelopen jaar hebben de VB-atleten hun eigen competitie gehad. Er stonden heel veel wedstrijden op het programma en de atleten hebben dan ook aan heel wat wedstrijden meegedaan. Niet alleen aan loopwedstrijden, maar ook aan technische wedstrijden. Een paar voorbeelden zijn: special olympics,  giga-g-run, erflandenrun, onderlinge competitie en clubkampioenschappen.

31 januari was de prijsuitreiking en dat hebben we gedaan tijdens een gezellige avond bowlen bij Kiri. Maar liefst 5 banen waren gehuurd omdat niet alleen de atleten gingen bowlen maar ook waren de vrijwilligers die elke week de atleten begeleiden van de partij. Deze avond was georganiseerd door een commissie die in november is samengesteld o.l.v. Jozina Ernst. Samen met Harold Kikkert, Miny Dekker en Rianette Seubers gaan zij komend jaar de trainers ondersteunen bij wedstrijden en gaan ze leuke dingen organiseren. Het avondje bowlen was hun eerste optreden en het was voortreffelijk geregeld!

Na het bowlen volgde de prijsuitreiking. Reinier en Harron hadden aan de meeste wedstrijden meegedaan en Berend-Jan is derde geworden.

Ook komend jaar is er weer een competitie, de eerste wedstrijd daarvan is al geweest, nl. de Bentincksparkrun. Er wordt verwacht dat de atleten ook dit jaar weer heel goed hun best gaan doen!

© tekst: Evelyn Bouwknegt © foto: Evelyn Bouwknegt