Bijna ieder weekend zijn er wel atleten van HAC’63 ergens in Nederland of zelfs daarbuiten te vinden op de baan, weg of in de bossen. Als pr-commissie proberen we voor de krant altijd de bijzondere prestaties te benoemen. Denk hierbij aan winst in grote wedstrijden zoals Nationaal kampioenschappen. Maar er zijn zoveel meer prestaties die ook de aandacht verdienen. Wellicht heb je zelf na 10 jaar eindelijk weer een keer je persoonlijk record op de 10 kilometer weten te verbeteren of heb je meegedaan aan een leuke wedstrijd.

Deel je nieuws en dan het liefst met een leuke foto met de pr-commissie. Dan zullen we iedere week een selectie van foto’s en verhalen delen op Instagram en Facebook. En wellicht is jouw verhaal zo mooi dat we het ook naar de krant kunnen sturen.

Omdat we merken dat de stap om te mailen vaak weer net iets te groot is, hebben we daarom een whatsappgroep gemaakt. Iedereen van HAC’63 kan deelnemen aan deze appgroep. Je kan eenvoudig lid worden van de app-groep door de QR-code te scannen. Eenmaal in de groep kun je foto’s, filmpjes en je verhaal met ons delen. Je mag gerust blijven hangen in de groep, je hoeft er niet uit te stappen nadat je het gedeeld hebt. Maar het verzoek is wel om niet op elkaar te reageren zodat het voor ons ook overzichtelijk blijft. Je kan uiteraard wel een duimpje geven aan iemands prestatie.

Als je niet weet hoe je de QR-code kan scannen, dan is hier de korte en simpele uitleg: Als je Whatsapp opent is er boven in een balk. In die balk heb je een camera icoontje. Als je daarop klikt en vervolgens met de camera richt op de QR-code krijg je de optie om deel te nemen aan de groep. Succes!

De PR-commissie

(Remco Bos, Gerko de Rooy, Wilbert Knol, Laura Prins, Antien van der Vegt)