Vanmiddag was het dan zover. Job IJtsma, topatleet die 5 jaar geleden nog trainingen volgde bij HAC’63 deed nu zelf de aftrap van een aantal hardloopclinics. Het 1e uur voor pupillen en, door samenvoeging, het 2e uur voor junioren èn ouder.

Hoewel er redelijk goed weer was voorspeld, kwam de regen  soms met bakken naar beneden tijdens de clinics. Maar desondanks was het leuk om eens met anderen dan je eigen groep te trainen.  Eerst werden de pupillen op een speelse wijze flink  aan het werk gezet. Bij de tweede groep lag het accent meer op verschillende oefeningen om de hardlooptechniek te verbeteren. Ondanks de buien bleven alle atleten vol enthousiasme meedoen en zochten velen na hun clinic Job nog op met meest uiteenlopende vragen. Job nam er alle tijd voor, ook om samen op de foto te gaan. Het algemene oordeel  van deze middag was: erg natte voeten en koude handen, maar heel leuk!

Extra mogelijkheid voor pupillen A:

Met Job is overlegd dat de A-pupillen, die dat willen, toch aan de clinic voor de junioren op dinsdag 21 en/of 28 november mee kunnen doen. Wel even opgeven tevoren om te voorkomen dat de groep te groot wordt.

foto’s: Remco Bos