30 mei 2023: Ramen en deur begane grond erin!

Wegens drukke werkzaamheden van het bouwbedrijf was het even stil, maar nu zijn er gelukkig weer vorderingen te melden: op de begane grond zijn de kozijnen met het glas  geplaatst.

15 april 2023: topprestatie vrijwilligers bouw wedstrijdsecretariaat

Vanmorgen en gistermorgen  hebben de vrijwilligers van de bouwploeg de dakplaten gelegd. Het wordt mooi dankzij hun inspanningen. Komende week volgen de dakisolatie en randafwerking en later ook de kozijnen. 

foto’s: Sake Pol en Arjan Vredeveld

  

22 maart 2023: wedstrijdsecretariaat krijgt body

Met een indrukwekkend grote kraan, een hoogwerker en deskundige bouwlieden van Middelveld is vandaag een begin gemaakt met het plaatsen van de buitenwanden.

          

18 maart 2023 Contouren wedstrijdsecretariaat duidelijk zichtbaar

Het houtwerk van de wanden van de 2e verdieping zijn aangebracht : de contouren van het wedstrijdsecretariaat worden steeds duidelijker.

De vaart zit erin, maar een paar extra handen komende weken zijn welkom: tijdstip werkzaamheden in overleg, per keer een a twee uurtjes. 

Ben je een beetje handig en wil je af en toe helpen, mail dan met Arjan, via:  Arjan@hac63.nl

  

foto’s: Remco Bos

11 maart 2023 Verdiepingsvloer gelegd wedstrijdsecretariaat 

Zonnetje, witte wereld: in alle vroegte zijn de vloerplaten van de 1e verdieping gelegd. Volgende week verder: er moeten nog een paar klusjes gedaan worden. Arjan kan nog wel een paar extra handen erbij hebben komende weken: tijdstip werkzaamheden in overleg, per keer een a twee uurtjes. Zonnetje, witte wereld: in alle vroegte zijn de vloerplaten van de 1e verdieping gelegd. Volgende week verder: er moeten nog een paar klusjes gedaan worden. Arjan kan nog wel een paar extra handen erbij hebben komende weken: tijdstip werkzaamheden in overleg, per keer een a twee uurtjes.  Ben je een beetje handig en wil je af en toe helpen, mail dan met Arjan, via:  Arjan@hac63.nl

   

foto’s: Arjan Vredeveld

 

11 februari 2023: Houten geraamte geplaatst begane grond

Vanmorgen werd volgens planning door Vredeveld Bouw- & Timmerwerken samen met een aantal vrijwilligers het houtskelet van de begane grond geplaatst. Ook is de balkenlaag van de hele verdieping al vakkundig gelegd. 

      

 

3 Februari 2023: Hout is binnen, wandskelet  kan worden gemaakt

Na een aantal weken rust kan de bouw weer verder: het hout is binnen! De achterwand voor beneden is al gereed. Waarschijnlijk zal de komende week ook de voorwand gemaakt kunnen worden. Dan is verder de planning om het volgend weekend de wanden te gaan plaatsen en de balkenlaag te leggen.

     

December 2022: Wachten op materiaal

Het plaatwerk en de kozijnen zijn in bestelling, de verwachte leverdatum is half januari. Pas dan kan de bouw weer verder!

 
foto: Ben Luten

WEEK 3: Plaatsing staalconstructie

Begin van de week werd met grote kranen de staalconstructie geplaatst: de contouren zijn nu duidelijk zichtbaar, ook tijdens de avondtrainingen.

 

foto: Sylvan ten Cate
foto: Sylvan ten Cate
  foto: gebr Middelveld

WEEK 2: Plaatsen diverse buizen en storten beton 

Nadat de mantelbuizen voor water, elektra en data en die voor de binnenriolering op hun plaats waren gelegd, is het resterende betonstaal geplaatst en het beton gestort. Hiermee is de fundering afgrond.

 

to’s: Jacqueline ten Brummelhuis
 

 

WEEK 1:  Afgraven en afzethekken neerzetten

Begonnen werd met het afgraven van een deel van het talud. Natuurlijk wordt s avonds alles afgezet met hekken.

 

  (foto: Jan ten Cate)

 

  bron: gebr Middelveld (Facebook)

Oktober 2022: DE VOORBEREIDINGEN

Voordat de werkzaamheden begonnen is een deel van het hek rond de baan verwijderd door de gemeente

  foto: Sylvan ten Cate