Aanstaande zaterdag is het zover: de clinics kogelstoten en horde lopen. Jessica Schilder en Nick Smidt zullen afreizen naar Hoogeveen om de clinics te verzorgen!

Let op, er zijn tijdsblokken per clinic van 13-14 uur; 14-15 uur; 15-16 uur en van 16-17 uur. Wil jij dit niet missen geef je dan snel door middel van een app te sturen naar Danique Vredeveld 06-46456564 met daarbij je naam en tijdstip voorkeur! Zowel kogel als horde hebben dezelfde tijdsblokken! Er is plaats voor 15 atleten per tijdsblok. Nadien is er een mogelijkheid om met de atleet op de foto te gaan!

De clinics zijn gratis voor leden van Hac’63!

Nick SmidtNick Smidt is een Nederlandse hordeloper met als specialisatie de 400 m horden. Smidt heeft als junior en senior enkele nationale kampioenschappen gewonnen. Sinds juli 2023 is Smidt Nederlands recordhouder op de 400 m horden, waarbij hij het 44 jaar oude record van Harry Schulting verbeterde.

 

Jessica Schilder is een Nederlandse atlete, die zich toegelegd heeft op het kogelstoten. Zij is sinds 2022 houdster van het Nederlandse in- en outdoorrecord bij het kogelstoten, de eerste Nederlandse kogelstootster die bij de wereldkampioenschappen een medaille behaalde, de eerste Nederlandse ook die op dit onderdeel een Europese titel veroverde en bovendien de eerste Nederlandse die daarbij de magische grens van 20 meter passeerde.