Afgelopen zaterdag (30 september) hadden we weer de verloting t.b.v. de VB-atleten.  En ook dit jaar is er weer massaal gereageerd op de vraag of je iets mee wilde nemen hiervoor. Ook aan een groot aantal sponsoren is gevraagd iets te doneren. Dit heeft geresulteerd in heel veel extra mooie prijzen.

Niet alleen was er enthousiasme te zien bij het geven van een prijsje, maar ook bij het kopen van de loten zijn er heel veel blije gezichten gezien! Wat was het weer een mooie dag.

Het VB-Team, de trainers (Evelyn en Alida) en de VB-atleten willen iedereen hartelijk bedanken voor ieders GEWELDIGE inzet en wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat de verloting maar liefst € 740,00 heeft opgebracht! De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de VB-atleten voor hun deelname aan de Special Olympics 2024 in Breda.

Volgend jaar hopen we weer een verloting te organiseren tijdens de clubkampioenschappen. Hopelijk kunnen we dan ook weer rekenen op jullie hulp, want zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geweest!

Iedereen die een prijs heeft gewonnen, heel veel plezier ermee!

Groetjes het VB-Team

 

tekst: Jozina Ernst