Voor ‘onze’ avondvierdaagse hebben zich al veel vrijwilligers aangemeld. Misschien heb je je al opgegeven maar…

WE HEBBEN NOG NIET GENOEG VERKEERSREGELAARS!!

Dus, weet je nog iemand die zou willen helpen of zijn er nog dagen dat je er zelf ook bij kan zijn, geef je op en geef hierbij aan op welke avond(en) je kunt helpen. Dat kan via een  mail naar penningmeester@hac63.nl

De Avond4daagse wordt dit jaar gehouden op 28, 29, 30 juni en 1 juli.

Om iedereen te kunnen indelen vragen we je op deze dagen om 17:30uur aanwezig te zijn op de atletiekbaan. Op de vrijdag om 17:00 uur want de wandelaars vertrekken dan eerder.

Als je niet zo vroeg kunt, geef je dan toch op want we kunnen je dan later op de route inzetten.Kom je hiervoor rechtstreeks van je werk? Dan regelen wij wel soep en brood of iets dergelijks!

Als verkeersregelaar moet je minimaal 16 jaar zijn en moet je vooraf een training gevolgd hebben. Deze training kun je thuis online volgen met behulp van een E-Learning. Een code en weblink ontvang je na opgave.

De Avond4daagse is een belangrijke inkomstenpost voor onze vereniging waar we ons, als leden, gezamenlijk voor moeten inzetten!Dus geef je op, dan gaan we er met elkaar weer een mooi evenement van maken! 

Kun je zelf niet, vraag dan gerust mensen in je naaste omgeving om zich aan te melden. Vaders, moeders, broers, zussen, ooms en tantes, alle hulp is welkom!!