Welkom op de open Sportclubdag bij HAC’63 op 16 september. Van 10.00 tot 15.00 uur kan iedereen kennis komen met onze mooie sport: trainers, atleten en bestuursleden geven dan uitleg en iedereen kan zelf diverse atletiekonderdelen uitproberen.

Speciaal welkom is er voor de VB-atleten/G-atleten. Al jaren wordt er training gegeven in kleine groepen op de dinsdagavond. Dan is er een loopgroep o.l.v. Alida Jansma waarbij het lopen centraal staat. met aandacht voor loopscholing en verder komen krachtoefeningen,  evenwicht en coördinatie aan bod.  Een andere  groep wordt begeleid door Evelyn Bouwknegt, waar het accent meer ligt op de technische onderdelen; hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen en discuswerpen, maar ook wordt er gelopen in deze groep.  Op de open sportdag is er speciaal voor deze doelgroep een uurtje  gereserveerd waar zij welkom zijn op de baan (14 tot 15 uur). Dan zal Evelyn Bouwknegt aanwezig zijn om deze atleten te ontvangen en samen eens te oefenen met een paar onderdelen van atletiek.

We hopen dat jong tot oud weer een kijkje komt nemen op de atletiekbaan. Dan kun je je direct aanmelden voor gratis proeflessen of ook direct als nieuw lid.