Er stond een druk programma gepland in Tuk tijdens het 32e Visscher Sport Indoor Gala. Voor de pupillen stond er een meerkamp op het programma met onder andere sprint, verspringen en kogel/balstoten. De Junioren konden mee doen aan een sprintmeerkamp, hoogspringen, verspringen en kogelstoten.

Tien pupillen van HAC’63 waren naar Tuk afgereisd om mee te doen aan het Visscher Sport Indoor Gala. Bij de jongens pupillen B was er brons voor Finn Blokzijl, hij wist zijn ploeggenoot Lorens Reumer voor te blijven door op het onderdeel balstoten 6.36 meter te stoten. Dit leverde genoeg punten op om Lorens, waarmee hij een leuke strijd voerde, van het podium te houden.

Jade Schuitema wist de eerste plaats te veroveren bij de meisjes pupillen A . Dit heeft ze vooral te danken aan haar prestatie op het onderdeel verspringen. Haar sprong van 3.74 meter  was namelijk voor de concurrentie moeilijk te evenaren. De atleet die daar het dichtste bij in de buurt kwam was Tess Kuhnen met een sprong van 3.32 meter.  Ook bij de jongens pupillen A was er medaillesucces. Luuk Engels wist namelijk beslag te leggen op het brons.

Bij de junioren D wist Daan Bartelds veel aanzien te winnen door de zowel de spintmeerkamp als het onderdeel verspringen te winnen. Daarnaast keerde hij ook nog met het brons huiswaarts op het onderdeel kogelstoten. En ondanks dat Daan het kogelstoten niet wist te winnen, ging de gouden plak wel mee naar Hoogeveen. Want Julian Hogenkamp wist met een stoot van 7.36 meter de winst op zijn naam te zetten. Ook voor Julian was dit niet zijn enige medaille hij wist namelijk ook het zilver op het onderdeel verspringen te winnen en brons op de sprint.