Nog even en dan is het zover!

Na een pauze van 2 jaar door Corona kan de Hoogeveense Avond4daagse weer van start op 28, 29, 30 juni en 1 juli !Op deze avonden lopen naar verwachting enkele duizenden deelnemers de Avond4daagse 2022 in en om Hoogeveen. 

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van atletiekvereniging HAC’63 die er weer alles aan doet om er weer een geslaagd feestje van te maken. De voorbereidingen van de editie 2022 zijn al in volle gang, zodat er tijdens de week van de Avond4daagse weer door de straten van Hoogeveen gewandeld kan worden.  Natuurlijk wordt er weer gestart vanaf de atletiekbaan.

De Avond4daagse is niet alleen een feest voor kinderen, ieder jaar lopen ook veel ouders, opa’s en oma’s mee in de lange stoet. De Avond4daagse is daarom een evenement voor jong en oud. Je hoeft dan ook niet op een basisschool te zitten om mee te lopen voor een medaille.

Natuurlijk kan een evenement als de Avond4daagse geen doorgang vinden zonder de hulp van vrijwilligers. HAC’63 kan als organisator van dit evenement alle hulp gebruiken.

Meer vrijwilligers op deze wandelavonden zijn zeker welkom: voor allerlei hand- en spandiensten op de baan of als verkeersregelaar op de route.

Wanneer je wilt komen helpen neem dan contact op met de organisatie via: a4d@hac63.nl.

Foto’s: © Jaap Nammensma