Een aantal atleten van HAC’63 gingen van start tijdens de 31e editie van de 4 Mijl van Groningen. Deze 6,4 kilometer lange wedstrijd van Haren naar het centrum van Groningen is met bijna 23.000 deelnemers de grootste hardloopwedstrijd in het Noorden.

Snelste HAC’63-atleet werd Alwin Heijting. Hij wist met een tijd van 19 minuten en 58 seconden voor het eerst onder de 20 minuten te blijven op deze afstand. Een mooi persoonlijk record en een 28e plaats bij de mannen senioren. Jeroen-Pieter van der Vliet liep in aanloop naar de Valencia marathon eveneens een persoonlijk record op de 4 mijl. Na 23 minuten en 36 seconden kwam hij over de finish. Jan Bouwknegt eindigde als 18e bij de mannen junioren in 22 minuten en 13 seconden.

Bij de dames gingen Jacelyn Gruppen en Eline Glas van start. Jacelyn Gruppen was nog herstellende van een halve marathon die ze een week eerder liep. Desondanks wist ze haar persoonlijk record aan te scherpen naar 21 minuten en 45 seconden. Hiermee werd ze 6e bij de Nederlandse dames en 12e in het Internationale vrouwenveld. Eline Glas evenaarde haar beste tijd die ze onlangs in Meppel liep. Ze had graag harder gelopen, maar met 23 minuten en 22 seconden liep ze naar een verdienstelijke 22e plaats bij de vrouwen.