Met de ingrediënten stralende zon, sportieve activiteiten en veel (oud)leden werd 2 april 2023 voor HAC’63 een topdag. De diverse kramen met verkoop van spikes, clubkleding, leuke jubileumartikelen en met lekkere hapjes droegen zeker ook bij.

De dag startte om 10 uur met paaseieren  zoeken. Na afloop stond er ranja voor de kinderen klaar en werd de prijs, een lekkere taart van bakkerij Mulder,  overhandigd aan de winnaar door de HAC-haas.

Daarna was het binnenterrein het strijdtoneel voor de zeskamp.  Veel verschillende spellen inclusief een stormbaan stonden klaar en gedurende 2 uur streden de teams tegen elkaar om de winst. De eerste prijs was beschikbaar gesteld door Mulderij Verzekeringen en ook uitgereikt door de HAC-haas.

De dag werd afgesloten in het Sportcafé met een groots diner volledig verzorgd door La Brochette. Tijdens het diner werd Erik op gepaste wijze bedankt voor zijn inspanningen gedurende 5 jaar als voorzitter, was er een digitale bijdrage van de nieuwe voorzitter en kreeg de winnaar de vaas met (684) paaseitjes overhandigd. Ook werd Rebecca bedankt voor haar niet aflatende inzet om alle voorbereidingen en het verloop van de dag tot in de puntjes te regelen.  Tijdens het eten werden meer dan 300  foto’s uit het verleden en de recentere geschiedenis van HAC’63 geprojecteerd.

Al met al een geslaagde jubileumdag!

We bedanken alle vrijwilligers; zonder hun hulp was deze dag niet mogelijk!

Maar ook gaat onze dank uit naar de sponsoren voor hun support en financiële bijdrage in de kosten:

 

Alex Bel accountants

Mulderij Verzekeringen

Gemeente Hoogeveen

Snoeken Wooncentrum

Sportcafé de 2Gezusters

La Brochette

AB Bouw

Mastebroek AutoFirst

Kreeft Betonrenovatie

Helder fotografie

en een anonieme sponsor

 

Hieronder een selectie van de foto’s van Helder fotografie, Remco Bos en Truus Luten.

Veel meer foto’s op Facebook.