Waarom sponsor worden van HAC’63?

Graag begroeten wij u als sponsor van HAC’63:  als sponsor koppelt u uw bedrijfsnaam aan onze sportieve vereniging en steunt u gezond bewegen!

HAC’63 is dè atletiekvereniging van Hoogeveen en omgeving met 310 actieve leden en vrijwilligers. Er wordt het hele jaar door getraind op de prachtige atletiekbaan aan de rand van het Sportveldencomplex en er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd. Ook is HAC’63 al jaren mede-organisator van diverse grote evenementen, zoals de Cascaderun en de Avond4daagse.

Neem voor meer informatie over onderstaande sponsormogelijkheden contact op met Evelyn Tuller (sponsorcommissie@hac63.nl 0f 06-5539 1181 00)

 

Plaatsing reclamebord

In overleg kan uw reclamebord gemaakt worden voor langs de baan. De kosten van het reclamebord zijn voor rekening van de sponsor en daarmee is het bord diens eigendom. Het onderhoud zal HAC’63 verzorgen en hiervoor vragen we een jaarlijkse vergoeding als sponsorbijdrage. 

Vermelding van uw logo met doorlink op onze website

Vermelding van uw bedrijfslogo met doorlink op de homepage van de vereniging is ook een mogelijke manier om de club te sponsoren.

Naamgever en eigen reclamebord of banier in één van de startvakken tijdens de Avond4daagse

In overleg kunnen we van een bord of banier met uw bedrijfsnaam als aanduiding van één van de startvakken voor de deelnemers op de atletiekbaan tijdens de Avond4daagse plaatsen. De avond4daagse is een groot evenement met duizenden deelnemers en vindt jaarlijks in juni plaats.

Jaarlijkse donaties (Vrienden van HAC’63)

Als sponsor is het mogelijk om als lid van Vrienden van HAC’63 jaarlijks een vast bedrag te doneren, dat de club aan kleding, materiaal of naar eigen invulling kan besteden.

Giften in Natura

Iedere sponsor kan prijzen of bepaalde eigen producten of diensten beschikbaar stellen tijdens wedstrijden of evenementen.

Bijdragen Trainingsdagen

In overleg kan een sponsor (een deel van) de kosten voor zijn rekening te nemen van trainingsdagen of trainingsweekenden om op die manier naamsbekendheid te vergroten.

Exclusieve sponsor/naamgever Evenement

Als hoofdsponsor van een evenement kan dat de naam van uw bedrijf dragen, waarbij regelmatig overleg over de afspraken en mogelijkheden voorwaardelijk zijn.

Bijdragen Evenementen

Als deelsponsor is het ook mogelijk om een bepaald onderdeel ten behoeve van de organisatie van het evenement voor uw rekening te nemen, bijvoorbeeld promotie.

Andere mogelijkheden van sponsoring zijn

Financiering van aanschaf van nieuw materiaal voor trainingen of wedstrijden, opleidingen van (hulp)trainers of andere vrijwilligers, specifieke clinics, sponsoring van andere activiteiten (niet-wedstrijden), enz 

Neem voor meer informatie over onderstaande sponsormogelijkheden contact op met Evelyn Tuller (sponsorcommissie@hac63.nl 0f 06-5539 1181 00)

laatste update: 17-11-2023