We willen als HAC’63 op volle kracht blijven draaien maar zo, dat het werk niet vooral op dezelfde schouders neerkomt. Wanneer belangrijke functies niet bezet zijn kan dit gevolgen hebben voor trainingen of wedstrijden gedurende het atletiekseizoen. Daarom zijn we dringend op zoek naar:

(assistent)Baanatletiektrainer Het is belangrijk dat we beschikken over voldoende (assistent)trainers. Als trainer zorg je ervoor dat de atleten met plezier alle onderdelen van het atletiek beoefenen. Als trainer is het mogelijk om een eigen groep te krijgen of om op invalbasis oproepbaar te zijn. Trainingsavonden en groepen gaan in overleg met de trainerscoördinator. Zo zorgen we ervoor dat de trainingen altijd door kunnen gaan. Binnen de vereniging zijn er mogelijkheden om de benodigde diploma’s te halen (assistent baanatletiektrainer 2 of baanatletiektrainer 3).

Looptrainer Je maakt samen met andere (assistent) trainers een leuke, actieve en uitdagende hardlooptraining. Als trainer is het mogelijk om een eigen groep te krijgen of om op invalbasis oproepbaar te zijn. Trainingsavonden en groepen gaan in overleg met de trainerscoördinator. Zo zorgen we ervoor dat de trainingen altijd door kunnen gaan. Binnen de vereniging zijn er mogelijkheden om de benodigde diploma’s te halen (assistent looptrainer 2 of looptrainer 3).

Jury coördinator, wedstrijdorganisatie Je zorgt voor de inventarisatie en verdeling van juryleden voor de wedstrijden in het seizoen. Dit doe je in samenspraak met de andere wedstrijdorganisatoren.

Jurylid Mede met jouw inzet als jurylid is het mogelijk om wedstrijden te organiseren en om deel te nemen aan wedstrijden bij andere verengingen. Zonder juryleden kunnen wedstrijden geen doorgang vinden. Voorafgaand aan een wedstrijd zal de jurycoördinator een oproep doen of je beschikbaar bent als jurylid. Een eventuele opleiding van enkele uren verdeeld over 4 avonden wordt regelmatig georganiseerd.

Heb je belangstelling of weet je iemand, neem dan contact op met één van de trainers of bestuursleden!