Dit jaar bestaat atletiekvereniging HAC’63 maar liefst 60 jaar. Het hele jaar door organiseert de jubileumcommissie tal van leuke activiteiten. Op zondag 2 april wordt het 60-jarig jubileum gevierd voor alle leden en hun familie met een heuse jubileum dag op de atletiekbaan van HAC’63.

Het wordt een dag vol activiteiten voor jong en oud, die afgesloten wordt met een gezamenlijk diner, volledig verzorgd door La Brochette.

De jubileum dag zal starten om 10.00 uur met paaseieren zoeken voor de kinderen (tot 12 jaar) en gezinsleden. Opgeven voor het paaseieren zoeken kan via rebecca@hac’63.nl. Prijzen beschikbaar gesteld door bakkerij Mulder en Mulderij Verzekeringen.

Daarna zal de officiële opening plaatsvinden.

Vanaf 13.00 uur is er o.a. een zeskamp en zijn er verschillende kraampjes oa:

  • Eet- en drinkkraampjes
  • Spikeshop: spikes en spiketasjes
  • HAC ’63: clubkleding en andere sportartikelen
  • Mulderij verzekeringen: diverse info

Ook zijn er een heuse stormbaan en diverse andere leuke activiteiten op en om de atletiekbaan te vinden. Voor de zeskamp moeten de teams (max. 5 personen) van tevoren aangemeld worden. De zeskamp is ook toegankelijk voor niet-leden van HAC’63!

Rond 18.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezamenlijk diner, waarbij de drankjes geserveerd worden door de 2 Gezusters.

Vergeet niet je hier snel aan te melden voor één van deze activiteiten, want vol=vol. Kortom, een dag om niet te missen alsHAC’63 lid!

Heb je nog markante foto’s uit de geschiedenis van HAC’63 die leuk zijn om weer eens te laten zien, stuur die dan per mail naar: rebecca@hac63.nl Er wordt van deze foto’s een mooie presentatie gemaakt.

Helaas hebben we niet van alle oud-leden het juiste emailadres, dus ken iemand, die nog geen uitnodiging gehad heeft, geef hen dan deze uitnodiging door.

We danken ook de volgende sponsoren voor een financiële bijdrage: Alex Bel accountants, gemeente Hoogeveen, Snoeken Wooncentrum